Drumles aan huis in Groningen

Jij bent op zoek naar drumles aan huis In Groningen? Dan zit je helemaal goed op mijn website. Ik geef drumles bij leerlingen thuis, en in de muziekschool van Hoogezand-Sappemeer. Tijdens de drumles leer lk de leerling verschillende ritmes, drumsolo’s, notenkennis en nog vele andere vaardigheden.

Inhoud drumles Groningen

Voorafgaand aan de drumles maken we een ontwikkelingsplan waarin we kijken naar wat wilt leren. op mijn website kan je verder lezen hoe de drumles eruit zal zien. ikzelf kom uit Groningen en geef ook in de stad Groningen drumles aan huis. Als je buiten Groningen woont maar toch drumles wilt dan kun je contact met me opnemen. We komen er vast en zeker uit. Voor alle overige info oven mijn drumles kun je terecht op mijn website. Heb je nog vragen over drumles aan huis in Groningen? Klik op mijn website op het kopje ‘Contact‘ en stel je vraag via het vragenformulier.